ידיעת הלכות בשר וחלב ותערובות הלכה למעשה עם כל המורכבות של המטבח המודרני, ולקבל 'סמיכה' כרצון הרבי.
נושאים נלמדים: הלכות בשר וחלב, תערובות, מליחה, בישול עכו"ם, טבילת כלים, שולחן ערוך ונושאי כלים.
יסודות הלכות בשר וחלב ותערובות באופן מונגש ועכשווי עם דגש על פרקטיקה מעשית.
תעודת הסמכה חתומה בידי הרה"ח יצחק יהודה ירוסלבסקי שליט"א, אב"ד רבני חב"ד באה"ק.
הרב מנחם מענדל הבלין, ראש כולל אוהלי מנחם חולון.
12 חודשים
פעם בשבוע | 2.5 שעות
2.5 שעות שבועיות חזרה עצמית
קורס שבת
קורס חופה וקידושין
קורס עירובין
קורס מצוות התלויות בארץ
קורס איסור והיתר
קורס נדה
קורס יורה יורה הרבנות הראשית
קורס טהרה למעשה
קורס חופה וקידושין למעשה
קורס תפילות ובית כנסת
קורס אבילות
קורס איסור והיתר למעשה
קורס שבת למעשה
קורס ברכות וסדר יום
קורס דיני ממונות
קורס דף היומי למעשה
קורס מפקח מקוואות
קורס סופרות סת"ם
קורס הגהה סת"ם
קורס שחיטה
קורס משגיח כשרות
קורס מדריכי חתנים ונישואין
קורס טוען רבני